Бал на спортиста в Община Созопол

by Todor Radionov on 27.12.2010. Updated 11.01.2014

На 17 декември в Созопол се проведе бал на спортиста, на който бяха избрани десетте най-добри спортисти на Община Созопол.

На бала присъстваха 130 деца и младежи, спортисти от 10 спортни клуба към Община Созопол. 10-те най-добри бяха наградени с купи и парични награди.

Първо място взе Александра Маринова – карате, а второто място зае Ахмед Тунджай – борба.

Отличените спортисти получиха приветствия от заместник кмета на общината – Катя Стоянова и секретаря на младежта и спорта Илиян Стефанов.

Източник: Илиян Стефанов

/ред.бел./ Първоизточника на информацията и снимковия материал е коригиран.

 • Това не е информация на пресцентъра на община Созопол, а на политическа партия БЗНС с общински лидер Илиян Стефанов, който въпреки, че е служител на общинската администрация си прави предизборна кампания в работно време и то на принципа “ с чужда пита- майчин помен“.

 • Созопол Новините

  Благодарим за забележката. Информацията е отразена.

 • Според мен забележката е неуместна,защото не виждам някъде да се споменава въпросната партия,а името на Илиян Стефанов няма как да бъде пропуснато,защото той е организатора и инициатора за този бал.Мисля,че е достатъчно,че беше изтрит на общата снимка,публикувана в Созополският вестник!

 • ilian Stefanov

  Мога да ти кажа ,че това е истинската и достоверната информация дадена от община Созопол ,а не таз която побликува майкати във весника на Созопол и да знаеш Илиян Стефанов си върши много добре работат в сферата на спорта, като секретар на младежта и спорта в Община Созопол!

 • Илия

  Хорската злоба край няма.Има си време и място за политически дебати иначе се разваля настроението на такива хубави мероприятия.
  Естествено ,че г-н Стефанов си изпълнява задълженията, затова е заел този пост.

Previous post:

Next post: