Възрастни ходят на курсове по рисуване в Созопол

by Todor Radionov on 13.12.2010. Updated 11.01.2014

Всеки желаещ да се научи да рисува без ограничение на възрастта вече може да го направи. Условието е да живее в Созопол, за да посещава курсовете по рисуване, които се организират в местното читалище. Те се ръководят от художничката Ангелина Недин.

Групата е само от възрастни курсисти, които имат различни професии. Инициативата за курсовете по рисуване дошла от тях. Те се обърнаха към мен и споделиха, че имат желание да се научат да рисуват

разказа Ангелина Недин.


В началото си помислила, че това е само едно желание, което обаче няма да се реализира, тъй като все пак хората имат различни ангажименти. Те обаче се оказали доста напористи и настоятелни и така се сформирала групата.

В курса по рисуване те ще се научат на основните умения, които изучават учениците в паралелките по изобразително изкуство. Ще рисуват графики, акварел, живопис.

Източник: Chernomorie-bg

  • Мариана Щерева

    Поздравления,АНИ! Ти,си невероятен художник! Радвам се,че освен безспорния талант,който Господ ти е дарил,ти имаш и много топло сърце,с което искаш да дариш -вяра и шанс на хората,които искат да се научат да рисуват,а назад във времето не са имали възможност!Възхищавам ти се и ти пожелавам много здраве,късмет и много,много любов и вдъхновение за нови,и нови и нови творби и помни какво ти казах на бала на Ротари в Созопол:“ЕДИН ЖИВОТ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН, ДА СЕ НАРИСУВА ЕДНА ВЪЛНА!“-мисъл на мариниста ЯНИ ХРИСОПУЛОС, затова рисувай ,за да ни радваш със изкуството си. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

Previous post:

Next post: