Categories
Видео от Созопол Новини

Безплатни кардиологични прегледи в Созопол от водещи специалисти

Безплатни кардиологични прегледи в Созопол от водещи специалисти 2На 30 и 31 октомври,вторник и сряда от 9.00 ч. до 18.00 часа в сградата на Общински съвет Созопол /партерен етаж/ специалисти от Кардио Център „Понтика“ – Бургас ще се извършват безплатни кардиологични прегледи за жителите на община Созопол.

Всички желаещи да се прегледат безплатно при водещите специалисти – кардиолози могат да си запишат час на тел. 056/893860 от 9 до 18 часа.

 

Categories
Новини

Созопол откри плувният басейн за първия учебен ден

Созопол откри плувният басейн за първия учебен ден 4
снимка: www.sozopol.bg

На събитието присъстваха председателят на общинския съвет Красимира Германова, общински съветници, ученици,учители и жители на Созопол. Сред гостите бяха и много спортни деятели, както и национални шампиони по плуване от недалечното минало. Демонстрация в новия плувен басейн направи майсторът на спорта от Созопол Тодор Костов, който е дългогодишен инструктор по водно спасяване към БЧК-Бургас.

„Откриваме плувният басейн на Созопол с ясното съзнание, че тази нова придобивка за града е от голямо значение. Първата копка на плувното съоръжение направихме в навечерието на Деня на християнското семейство и го откриваме на първия учебен ден. В това има символика, но и заявен ангажимент от мен и моя екип да продължим да работим за младите хора на Созопол“

заяви по време на официалното откриване кметът на община Созопол Панайот Рейзи .