Categories
Новини

Жена пострада тежко, след като излетя с джипа си от пътя

Жена пострада тежко, след като излетя с джипа си от пътя 1На 22.01.т.г. около 18.00 ч. по пътя от с. Равадиново за с. Веселие, при мокър път, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира л.а. «Митцубиши Паджеро», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. Н.П. от с. Равадиново, която с фрактура на таза, е настанена за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Categories
Новини

Две жени пострадаха след пътен инцидент

Две жени пострадаха след пътен инцидент 2
© DarikNews.bg/архив

Шофьор с 50 години стаж зад волана предизвика пътен инцидент.

75-годишният мъж е от Созопол и се е движил с лек автомобил „Хюндай“ по автомагистрала „Тракия“, в посока изток. На пътния възел с главен път І-5, поради движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който напуснал пътното платно и се блъснал в насип от пръст в средата на кръговото кръстовище.

В резултат на удара са пострадали две възрастни жени, които са пътували в колата. Те са настанени за лечение в многопрофилната болница, без опасност за живота.

Categories
Новини

Осмокласник наръга с нож в гърдите шестокласник при игра

Осмокласник наръга с нож в гърдите шестокласник при игра 3Вчера около 13.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщение за инцидент между ученици от ОУ «Христо Ботев» – с. Зидарово, при който 14 годишен осмокласник от училището е порязал с джобно ножче в областта на гърдите 12 годишен шестокласник, и двамата от с. Зидарово.

Констатирано е, че децата си играели по време на голямото междучасие, докато изчаквали в близкия хранителен магазин да дойде реда им за да си купят закуски.

Categories
Новини

Задържаха собственикът на корабчето, пребил жена в Созопол

Задържаха собственикът на корабчето, пребил жена в Созопол 447-годишният Я.Г. е задържан за побоя на пристанището в Созопол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Вчера в 15.30 часа в РУ “Полиция” – Созопол е получено съобщение по телефона за възникнал инцидент на рибното пристанище в града.
Изпратеният незабавно полицейски екип е установил, че е нанесен побой на 46-годишна жена, която се легитимирала като главен експерт “Бизнес развитие” към Министерство на земеделието и офицер по сигурността към държавните пристанища на Република България. Пострадалата е заявила, че в качествата си на длъжностно лице е предприела проверка на кораб в района на пристанище Созопол, при която лица от екипажа й нанесли побой и осуетили проверката.

Categories
Новини

„Гранична полиция“ извършва пълна проверка на кораба и корабната документация по случая в Созопол

"Гранична полиция" извършва пълна проверка на кораба и корабната документация по случая в Созопол 5„Гранична полиция“ извършва пълна проверка на кораба и корабната документация по случая в Созопол, съобщиха от Областната диркеция на МВР в Бургас.

Вчера в 15.30 часа в РУ “Полиция” – Созопол е получено съобщение по телефона за възникнал инцидент на рибното пристанище в града. Изпратеният незабавно полицейски екип е установил, че е нанесен побой на 46-годишна жена, която се легитимирала като главен експерт “Бизнес развитие” към Министерство на земеделието и офицер по сигурността към държавните пристанища на РБългария.

Categories
Новини

Катастрофа на пътя Бургас-Созопол взе жертва

Катастрофа на пътя Бургас-Созопол взе жертва 6Вчера на 15 Август 2010г. 41-годишен мъж загина, а шест души са ранени след челен сблъсък между два леки автомобила по пътя Созопол – Бургас, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал днес по обяд. Починалият е приет по-рано в тежко състояние в болницата. Той е бил затиснат в една от колите.