Categories
Новини

Заловиха младежи в нива за 5 стръка канабис

Заловиха младежи в нива за 5 стръка канабис 2
Снимка: ОД на МВР – Стара Загора

Снощи около 20.00 ч в гориста местност в землището на с.Росен, общ.Созопол екип на Специализирано полицейско управление – Бургас е забелязал лек автомобил „Опел Астра“ – спрян извън пътя.

При направената проверка полицаите установили, че на необработената поляна са засети 5 стръка канабис с височина 35 см. На място са задържани Н.М. (26) и Д.А. (27) от Бургас, като последният е предал доброволно саморъчно свита цигара.

При направения полеви наркотест цигарата е реагирала на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ „Полиция“ – Созопол.

Categories
Новини Черноморец

Задържан е 30-годишен мъж, докато поливал нива с канабис

Задържан е 30-годишен мъж, докато поливал нива с канабис 3Задържан е 30-годишен мъж, докато поливал нива с канабис в землището на Черноморец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Засетият канабис е открит във вторник в гориста местност “Герени” в землището на Черноморец, община Созопол. Във връзка с това, служителите на Районно управление “Полиция” – Созопол са планирали и провели специализирана полицейска операция, при която в момент на поливане на растенията е задържан 30-годишният Г.Т. от Бургас. Иззети са