Categories
Новини

Бардуков: Искам процесът да продължи, за да мога да изчистя напълно името си

Бардуков: Искам процесът да продължи, за да мога да изчистя напълно името си 1Общинският съветник от Созопол Христо Бардуков, който беше обвинен, че е малтертирал дете, засега е освободен от наказателна отговорност. В сряда делото срещу него беше отложено, за да бъдат разпитани всички свидетели.

Искам процесът да продължи, за да мога да изчистя напълно името си. Господ ми е свидетел, че това дете не съм го пипал с пръст. Дори съм помагал на семейството му и продължавам да го правя


каза обвиняемият, който освен местен политик, е бивша тв звезда от предаването „Господари на ефира“, както и деен председател на читалището в Зидарово.

Categories
Новини

Капитан бие жена на кея в Созопол?

Капитан бие жена на кея в Созопол? 2
Снимка: Булфото

Капитан на корабче за туристически атракции преби инспекторка от дирекция „Рибарство и аквакултури” на кея в Созопол. Според нейния колега Георги Пинелов, причината за хулиганския акт била забележка от нея за слизащите пътници „на борд”.

Първоначалните данни са, че инспекторът от „Изпълниттелна агенция Рибарство и аквакултури” Верджиния Георгиева казала на капитана на корабчето, че няма право да сваля пътниците от борда на своя кораб на друг. Според нейния колега Пинелов, капитан Яни Пападопулу от Поморие веднага започнал да псува жената и блъскал главата й в борда на кораба.