Categories
Новини

Поздравителни адреси за празника на християнското семейство

Поздравителни адреси за празника на християнското семейство 2
снимка: прес център община Созопол

По традиция всяка година на празника, посветен на Християнското семейство, кметът на община Созопол  Панайот Рейзи изпраща поздравителни адреси на семействата в Созопол.

Поздравление за Деня на християнското семейство тази година лично от кмета получиха 43- ма младежи, навършили 18 години, в което се казва:

”Навлизате във възраст, когато дръзновението и мечтите, Ви правят част от света на възрастните. Пожелавам Ви здраве, щастие и успехи и запазете младежкия устрем и вдъхновение по не винаги равния житейски път. В мое лице имате подкрепата на община Созопол, за да направим живота на децата ни по-добър и по- сигурен”

се казва в поздравителния адрес от кмета Панайот Рейзи до 6-те младоженчески двойки, които са сключили брак през тази година.

Categories
Новини

Поздравителен адрес от ФМС по случай Международния ден на Черно море

 

Поздравителен адрес от ФМС по случай Международния ден на Черно море 4Фондация „Морски съдби“ поздравява всички българи с Международния ден на Черно море – 31 октомври 2011г.
Пожелаваме Ви здраве, вяра, надежда и любов, за да издигнем Морската индустрия, като един от важните национални икономически приоритети.
Международният ден на Черно море 31 октомври 2011г. отбелязва петнадесетата годишнина от подписването на Стратегическия план за Черно море.