реклама Archives - Новините за Созопол

реклама

Скъпи приятели, преди известно време ни направи впечатление едно интригуващо сравнение между рекламните клипове на България и Исландия.

Решихме да го покажем тук за да го споделим с всички вас.

„Клипът е предназначен за масов и специализиран летен и зимен туризъм в България“

[продължава…]

Кметът на Созопол Панайот Рейзи каза още, че след откриването на мощите на Свети Йоан Предтеча най-голямо е увеличението на туристи от Русия, Украйна, Беларус. Увеличава се и броят на посещенията на туристи от Румъния и Гърция, както и от България.

Снимка: Илияна Лулева

Община Созопол отделя средства от бюджета си, за да осигури и финансово участието си в туристически борси.

Ние от тази година ще започнем активно да рекламираме поклоническия туризъм. Участието ни в туристическите борси допринася и за развитие на туризма в региона. Около 30-40 хил. лв. отделяме, за да участваме в борсите


каза още той.

[продължава…]

Снимка: Труд

Агенции за имоти могат да си направят алтернативен Ловно-рибарски съюз. Примамващите им оферти вече граничат само с авджийски легенди в стил “Стрелях по заек, то излезе мечка”.

Чуйте най-новия брокер-Бисер: “Брад Пит, Анджелина Джоли и Ралф Файнс са гостували в Созопол, за да почерпят от неговата красота и незаменим чар. На това се дължала все по-голямата популярност на българския Сен Тропе”. Така наша агенция представя просторна, луксозно обзаведена къща в Созопол в средиземноморски стил с цена 850 000 евро.


[продължава…]

Доста неща успя да направи община Созопол през последната година, както в социалната сфера, така и в здравеопазването и в сферата на спорта. Това коментира кметът на Созопол Панайот Рейзи. „Аз съм доволен и мисля, че хората от общината и от града също са доволни“, коментира Рейзи.

На въпрос какво не е успяла да постигне администрацията в Созопол Рейзи отговори, че не успели да се наложат да продължат да работят по пречиствателната станция. „Това е най-важното. Не успяхме да сложим и първата копка на новата поликлиника. Имаме си задачи в общината, но мисля, че годината беше добра, макар че кризата си настоява навсякъде, за нас годината беше добра“, посочи Рейзи.

[продължава…]

Мащабна рекламна кампания ще представи Созопол на норвежкия туристически пазар. Тя се реализира от скандинавския туроператор “Лилепут Райзер”, в сътрудничество с Българското посолство в Осло и община Созопол с цел възстановяване на туристическата програма от Норвегия в морския курорт през следващото лято. За да популяризират Созопол, на едноседмично посещение в града пристигнаха 12 топжурналисти от водещи ежедневници и списания в Норвегия. По време на визитата си те ще разгледат културно-историческите паметници в Созопол, ще направят и обиколка на по-интересните природни и археологически забележителности из региона. Натрупаните впечатления представителите на медиите ще отразят в норвежките вестници и списания. Днес журналистите, придружавани от представител на Агенцията по туризъм, бяха приети от кмета Веска Караманова, която представи общината и възможностите за развитие на туризма. Гостите проявиха интерес към селския и екотуризъм, както и към политиката за опазване на околната среда в региона. В момента в Норвегия се подготвя каталог с фотоси от Созопол, който ще се разпространява в Скандинавия, стана ясно по време на срещата. Снимките са правени през месец май, когато града посети професионален фотограф от северната страна. Дестинацията Созопол присъстваше на туристическия пазар в Норвегия в края на 80-те години. Завръщането на летовниците ще стане факт с възстановяването на чартърната програма към Созопол от догодина благодарение на туроператора “Лилипут Райзер”.

Източник: Община Созопол