Categories
Новини

Българското чудо номер 1 – Созопол, ще привлича туристи с масирана рекламна кампания в чужбина

  • Ще бъдат направени маршрути до Странджа, предстои реставрация на южната крепостна стена
  • Бюро ще раздава карти до мощите на Кръстителя, църквата и музея
Българското чудо номер 1 - Созопол, ще привлича туристи с масирана рекламна кампания в чужбина 1
© снимка: standartnews.com

Българското чудо номер 1 – Созопол, ще привлича туристи с масирана рекламна кампания в чужбина.
Градът трябва да стане целогодишна дестинация на нашенци и гости на страната ни. Тази цел си поставят общинарите в любимото на мнозина българи морско градче след края на класацията „Чудесата на България“, организирана от в. „Стандарт“. Управниците в уникалния ни курорт с исторически паметници ще разработят цялостна визия за развитието на туризма в района. Само така българското чудо номер 1 ще може да привлича туристи и средства. Щом стъпят на територията на града, чужденците ще бъдат „залети“ от оферти и предложения за поклоннически маршрути, исторически разходки и летни приключения не само в района на Созопол и островите, но и в Странджа, обясни областният управител на Бургас Константин Гребенаров.

Categories
Новини

Партии преселват гласоподаватели

Партии преселват гласоподаватели 2Изборен туризъм със страшна сила кипи в цялата страна, защото след броени дни влиза в сила уседналостта за местния вот.

Кой където е регистриран към средата на януари, там и ще гласува. Явлението заплашва да засенчи и международните преселения, организирани дълги години от ДПС, които вече са забранени.