Categories
Новини

Поздравителни адреси за празника на християнското семейство

Поздравителни адреси за празника на християнското семейство 2
снимка: прес център община Созопол

По традиция всяка година на празника, посветен на Християнското семейство, кметът на община Созопол  Панайот Рейзи изпраща поздравителни адреси на семействата в Созопол.

Поздравление за Деня на християнското семейство тази година лично от кмета получиха 43- ма младежи, навършили 18 години, в което се казва:

”Навлизате във възраст, когато дръзновението и мечтите, Ви правят част от света на възрастните. Пожелавам Ви здраве, щастие и успехи и запазете младежкия устрем и вдъхновение по не винаги равния житейски път. В мое лице имате подкрепата на община Созопол, за да направим живота на децата ни по-добър и по- сигурен”

се казва в поздравителния адрес от кмета Панайот Рейзи до 6-те младоженчески двойки, които са сключили брак през тази година.

Categories
Новини

Поздравителни адреси за Деня на Християнското семейство в Созопол

Поздравителни адреси за Деня на Християнското семейство в Созопол 3
Днес Църквата отбелязва празника Въведение Богородично. Това е един от дванадесетте велики християнски празници, отбелязван и от православната, и от католическат църква

Близо 45 младежи, които навършват пълноление през настоящата година получиха поздравителен адрес от кмета на община Созопол Панайот Рейзи по случай Деня на християнското семейство и християнската младеж.

Навлизате във възраст, когато дръзновението и мечтите, Ви правят част от света на възрастните.   Пожелавам Ви здраве, щастие и успехи и запазете младежкия устрем и вдъхновение по не винаги равния житейски път

се казва в поздравителния адрес до младите хора. По традиция за Деня на християнското семейство, което се отбелязва с особена почит в Созопол поздравления от градоначалника получават и младите семейства, които са сключили граждански брак през настоящата година.

На тях Панаойт Рейзи пожела любовта да бъде светлината, която ще води новобрачната двойка по пътя на съвместния живот и ги увери ,че в негово лица имат подкрепата на община Созопол, за да бъде живота на децата им по- добър и по- сигурен.