Неправителствени организации “освежиха” Созопол

За първи път най-уважаваните обществени организации в Созопол организираха акция за освежаване на емблематични за града места. Доброволците от Тракийско дружество ”Яни Попов”, от Клуба на пенсионера „Чайка”, от Съюза на запасните офицери и сержанти от запаса и сдружението на жените „Света Марина” успяха да се организират и да подпомогнат усилията на община Созопол да приведе града във приветлив вид за туристическия сезон.

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и дамите от сдружение „Света Марина” боядисаха във весели цветове детските съоръжения в любимия за децата и майките им детски кът „ Кит”-а.

Специално внимание на децата обърнаха и членовета на тракийското дружество, които боядисаха люлки, катерушки и пейки в детския кът в Марската градина в центъра на града. Възрастните граждани на Созопол също дадоха своя принос в освежаването на града, като старателно и отговорно боядисаха перилата по крайморската алея.

Община Созопол и лично кмета Панайот Рейзи изразява искрената си благодарност за подкрепата  на тези неправителствени организации, които дадоха нагледен пример за активна гражданска позиция.

Екипът на “Новините за Созопол” благодари на всички вас приятели от Тракийско дружество “Яни Попов”, Клуб на пенсионера “Чайка”, Съюза на запасните офицери и сержанти от запаса и разбира се на скоро откритото женско сдружение “Света Марина” представено в Facebook.com

Източник: Община Созопол

Leave a Comment